Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародні організації допомагають у відбудові Київської області

Дата: 12.08.2022 11:24
Кількість переглядів: 279

Фото без описуНа Київщині міжнародні організації активно долучаються до відновлення об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери, що були зруйновані або пошкоджені внаслідок бойових дій.

Наразі в партнерстві з близько 20 міжнародними представництвами та фондами здійснюються ремонти шкіл, дитячих садків, лікарень, амбулаторій, котелень та скважин у різних районах області. Серед партнерів, що вже долучилися до допомоги – Міжнародні фонди «Партнерство за сильну Україну» та «Stabilization Support Services», Угорська екуменічна служба допомоги, Представництво «ПРОЕКТ ХОУП-ЗЕ ПІПЛ-ТУ-ПІПЛ ХЕЛС ФАУНДЕЙШН,ІНК.» в Україні, ЮНІСЕФ, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та інші.

Крім того, до виконання відновлювальних робіт іноземні організації активно долучають локальний бізнес. Такий підхід дозволяє створювати нові робочі місця та стимулювати економічну активність регіону.

Край важливо залучати до цих процесів саме місцевий бізнес. Через прозорі тендерні процедури міжнародні організації пропонують локальним підприємцям долучитися до робіт із відновлення і тим самим посилити економічний розвиток Київщини.

Якщо ви – представник місцевого бізнесу та хочете зробити свій внесок у відбудову Київщини, проте не знаєте, з чого почати, звертайтеся за контактами: biz@econkoda.gov.ua, +380 (93) 986 29 01.

Наша команда допоможе отримати всю необхідну інформацію щодо проектів, що вже реалізуються міжнародними організаціями в регіоні, та можливості долучитися до них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень