Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник адміністрації визначила пріоритетні завдання на найближчу перспективу

Дата: 10.08.2022 12:26
Кількість переглядів: 265

Фото без описуСтан економіки району, ситуація в сільському господарстві, забезпечення своєчасності соціальних виплат, готовність до початку нового навчального року, підготовка до осінньо-зимового сезону – основні питання, що були винесені на розгляд  оперативної наради у начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк.

Очільник району заслухала інформацію керівників структурних підрозділів адміністрації, дала доручення ретельно вивчити стан підготовки до посіву озимих, можливості  кредитування аграріїв на пільгових умовах, дослідити тенденцію боротьби з хворобами зернових тощо.

Значна увага під час наради була приділена стану укриттів та  приміщень закладів освіти району, їхній готовності до початку нового навчального року, ставлення батьків та педагогічних працівників до режиму проведення майбутніх занять, забезпечення шкільними автобусами, проведення навчань з цивільного захисту серед дітей та учителів.

Людмила Мерзлюк заслухала звіт відповідальних осіб щодо стану влаштування дітей із одного з дитячих будинків району до сімейних форм виховання та наголосила на необхідності якнайшвидшого вирішення цього питання.

За підсумками наради були дані протокольні доручення, які потребують негайного виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень