Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк перевірила готовність закладів освіти Ставищенської громади

Дата: 09.08.2022 16:30
Кількість переглядів: 300

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Ставищенську селищну територіальну громаду. Головна мета візиту – вивчення проблемних питань на місцях з метою пошуку найбільш ефективних методів їх вирішення.

Під час зустрічі керівника району із селищним головою Леонідом Джужиком та його першим заступником Іриною Нечаєнко обговорили особливості підтримки захисників України та членів їхніх родин, зокрема, організацію діяльності Координаційного центру надання допомоги учасникам та сім’ям військовослужбовців, які вже почали діяти в окремих громадах району. 

Окрім того, були підняті питання організації належного медичного забезпечення населення, підтримки ВПО, роботу гуманітарних штабів, зміцнення обороноздатності та діяльності ДФТГ, ведення господарської діяльності в умовах воєнного стану, ефективне використання землі тощо.

Людмила Мерзлюк проінспектувала готовність закладів освіти громади до організованого початку навчального року, зокрема, стан укриттів, які заплановано використовувати у випадку виникнення ситуацій, що нестимуть загрозу для всіх учасників освітнього процесу.

-  Маю відзначити, що заклади освіти, в яких ми сьогодні побували, належним чином готуються до 1 вересня. Мені імпонує господарський підхід  до організації робіт. Є всі підстави очікувати, що ремонти буде завершено своєчасно і на найвищому рівні, - підбила підсумки інспекції начальник Білоцерківської районної військової адміністрації.

На завершення робочої поїздки керівник району відвідала ЦНАП та особисто перевірила стан дотримання законодавства в розрізі надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень