Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України! Шановні військовослужбовці, працівники, ветерани Повітряних Сил Збройних Сил України! Прийміть найщиріші вітання від

Дата: 07.08.2022 08:48
Кількість переглядів: 242

Фото без описуШановні військовослужбовці, працівники, ветерани Повітряних Сил Збройних Сил України!

Прийміть найщиріші вітання від імені всіх жителів Білоцерківського району з нагоди професійного свята  – Дня Повітряних Сил Збройних Сил України! 

У цей день ми вшановуємо ваші стійкість, мужність, відвагу та могутній потенціал, який допомагає вам виконувати надважливе завдання: захищати повітряний простір незалежної України.

3 початку повномасштабної російської військової агресії проти України ваші самовідданість і героїзм, проявлені під час виконання  надскладних і надважливих бойових завдань, допомогли не лише  зупинити просування ворога, а й стали взірцем української військової майстерності та непохитності для усього  світу. 

Щоденно працюючи в  жорстких умовах війни, ви продовжуєте демонструвати професійність, стійкість духу та з гідністю виконуєте покладені на вас обов'язки. 

Сьогодні ви тримаєте на собі українське небо, щоб ми могли жити і працювати на землі, і за це вам щира повага від усіх нас та найтепліші слова вдячності! 

У день професійного свята зичу вам успіхів у службі, вдалих повернень після кожного злету, а вашим родинам – сімейної злагоди і якнайбільше радісних і щасливих хвилин, проведених разом з вами!

Дякуємо, що наближаєте Перемогу! 

Слава Повітряним Силам Збройних Сил України!

Слава Україні!

З повагою начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила МЕРЗЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень