Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк:  Ми маємо надзвичайно потужний загін волонтерів

Дата: 04.08.2022 14:30
Кількість переглядів: 301

Фото без описуПродовжуються зустрічі начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з волонтерами Білоцерківщини.

- Ми маємо надзвичайно потужний загін волонтерів, які працюють у різних напрямках: допомога ЗСУ, зміцнення обороноздатності населених пунктів, підтримка внутрішньо переселених осіб, багатодітних родин, осіб з інвалідністю, сімей  наших захисників  – це далеко не повний перелік тих добрий справ, до яких долучилися члени громадської організації «Волонтерський штаб ТРО». І ми щиро вдячні вам за допомогу і підтримку, зазначила під час зустрічі з членами ГО керівник району.

У спільній розмові з волонтерами Людмила Мерзлюк окреслила критичні питання, які потребують підсилення з боку волонтерського корпусу та висловила впевненість, що об’єднані зусилля влади і громадськості й надалі зміцнюватимуться, що стане запорукою успіху не лише на шляху до здолання ворога, а й відбудови  наших міст і сіл після перемоги  над окупантами.

На завершення зустрічі начальник Білоцерківської районної військової адміністрації вручила подяки волонтерам та побажала всім міцного здоров’я і всіляких гараздів під мирним українським небом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень