Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: «Ми, як влада, маємо забезпечити своєчасний початок навчального року»

Дата: 03.08.2022 17:59
Кількість переглядів: 273

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з головами громад району, головний акцент якої було спрямовано на створення безпекових умов для всіх жителів району.


Зокрема, під час наради було проаналізовано стан  виконання протокольних доручень оперативного штабу Ради оборони Київської області, спрямованих на зміцнення обороноздатності кожної громади та району загалом, та неухильне дотримання обмежень, викликаних вимогами режиму воєнного стану.


Одним із ключових питань порядку денного наради було заслуховування звіту про результати перевірки закладів освіти району на предмет аналізу стану об’єктів укриття та інших споруд цивільного захисту, що у разі потреби можуть бути використані з метою  створення безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу.


- Районною комісією було перевірено всі заклади освіти у кожній громаді. Складено відповідні акти щодо готовності чи неготовності об’єкта до прийому дітей 1 вересня в умовах війни. І як би не було складно виконати всі вимоги щодо безпечного функціонування закладів, ми, як влада, маємо забезпечити своєчасний початок навчального року. Це наш обов’язок, саме тому ми разом щоденно над цим працюємо, - наголосила Людмила Мерзлюк, звертаючись до голів громад та дала окремі рекомендації щодо вирішення проблемних питань в закладах освіти, що були виявлені під час інспектування.


Учасники наради обговорили алгоритм доведення інформації населенню щодо особливостей поводження з вибухонебезпечними предметами, окремо зупинилися на організації проведення навчальних занять з керівниками відділів освіти щодо створення безпечних умов перебування в освітніх закладах, проаналізували стан підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до опалювального сезону 2022/2023 року.


Окремий блок питань стосувався посилення обороноздатності, допомозі ЗСУ,  співпраці з правоохоронними та контролюючими органами, удосконалення методів інформування населення тощо.


За підсумками наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації дала ряд протокольних доручень, які потребують невідкладного виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень