Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк провела виїзний прийом громадян у Рокитнянській громаді

Дата: 03.08.2022 16:37
Кількість переглядів: 361

Фото без описуСьогодні, 3 серпня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Рокитнянську селищну територіальну громаду, під час якої обговорила проблемні питання з селищним головою Юрієм Богдановим, провела виїзний прийом громадян, проінспектувала стан підготовки окремих закладів освіти до нового навчального року та відвідала дитячий будинок сімейного типу.

У розмові з очільником Рокитнянської громади керівник району значну увагу приділила належному вирішенню питання щодо влаштування вихованців КЗ Рокитнянської селищної ради «Дитячий будинок «Чебурашка» до сімейних форм виховання.

Потому Людмила Мерзлюк та Юрій Богданов обговорили окремі питання зміцнення обороноздатності району, у тому числі  діяльність ДФТГ та виконання вимог щодо приведення до належного стану об’єктів цивільного захисту.

Під час прийому громадян було розглянуто звернення про надання матеріальної допомоги особі, яка потребує тривалого лікування, щодо належного забезпечення ВПО, включаючи й надання освітніх послух малолітнім членам родини, про забезпечення будівельними лісоматеріалами, вирішення проблем з розміщенням МАПу для провадження підприємницької діяльності, впорядкування земельних відносин тощо.

Частину питань вдалося вирішити впродовж особистого прийому, окремі з них за дорученням начальника адміністрації направлено на додаткове вивчення.

У процесі поїздки громадою Людмила Мерзлюк проінспектувала хід ремонтних робіт в укритті одного з навчальних закладів та відвідала   дитячий будинок сімейного типу Петренко-Хохич у селі Синява.

Керівник району поспілкувалася з батьками-вихователями та юними членами родини, обговорила їхні плани напередодні нового навчального року, передала продукти харчування та інші речі, необхідні для щоденного вжитку, та побажавши подальшого розширення сім’ї, відзначила затишну атмосферу, яка панує у господі вихователів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень