Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: «У День Державності України низько вклоняємося кожному, хто стояв у витоків нашої державності і хто нині ціною власного життя захищає її»

Дата: 28.07.2022 12:25
Кількість переглядів: 514

Фото без описуСьогодні, 28 липня, Білоцерківщина доєдналася до загальноукраїнських урочистостей  з нагоди державного свята - Дня Державності України.

У містах і селах пройшли  церемонії підняття  Державного Прапора України та покладання квітів до могил полеглих героїв і пам’ятників видатних  особистостей українського державотворення.

Урочистості з нагоди свята провели і колективи Білоцерківської районної військової адміністрації та Білоцерківської районної ради.

- Сьогодні надзвичайно важливий день для кожного з нас. І надзвичайно тривожний. Сьогодні ми вперше відзначаємо День Державності України. Цей день утверджує зв’язок нинішнього покоління українців, з багатьма поколіннями наших предків. Ми маємо тисячі років державотворчого досвіду. Ми сильні, ми самобутні, ми незламні. І навіть сьогоднішній тривожний ранок не похитне українського характеру. Нехай ворог не сподівається нас залякати. Наша віра у перемогу зміцнюється з кожним днем. І сьогодні, у  День Державності України низько вклоняємося кожному, хто стояв у витоків нашої державності і хто нині ціною власного життя захищає її, наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, вітаючи всіх присутніх з державним святом.

До вітальних слів керівника району доєдналися очільник районної ради Василь Зеленський, представники оборонного сектору району, силових та контролюючих структур, які взяли участь в урочистому піднятті прапору.

 

Всі учасники урочистостей на чолі з начальником військової адміністрації Людмилою Мерзлюк  провели церемонію покладання квітів до погруддя Тараса Шевченка та до пам’ятних знаків з портретами Героїв, які віддали своє життя, захищаючи незалежність, цілісність і суверенітет України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень