Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації з Днем Української Державності

Дата: 28.07.2022 08:11
Кількість переглядів: 310

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди державного свята – Дня Української Державності.

Ця пам'ятна дата була встановлена Указом Президента від 24 серпня 2021 року і акцентує увагу на спадкоємності України від держави Володимира Великого з її столицею в Києві. Саме тому для відзначення Дня державності була обрана дата 28 липня, коли в Україні відзначають також День хрещення Руси-України: введення християнства стало цивілізаційним вибором і зумовило історичний зв'язок українських земель із Європою.

Цьогоріч Україна вперше святкуватиме День державності. Проте сьогодні цей день має присмак гіркоти від болю втрат – ми відзначаємо його в умовах повномасштабних бойових дій, що накладає певний відбиток. Користуючись нагодою передаю щирі вітання з нагоди свята і слова вдячності нашим захисникам, які боронять рідну землю від агресора.

Щиро вірю, що наступного року День Української Державності ми будемо відзначати за інших умов і на всій території нашої держави, звільненої від окупантів. Це свято має стати гарною традицією, яка підкреслюватиме нашу спадковість і нашу унікальність.

Сьогоднішнє свято покликане звернути увагу суспільства на традиції українського державотворення, які мають понад тисячолітню історію. Цінуймо наше минуле, зміцнюймося духовно, єднаймося у щирому прагненні захистити рідну землю і розбудувати рідний край!

Зі святом! З Днем Української Державності!

З повагою начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень