Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк зустрілася з керівниками аграрних підприємств

Дата: 27.07.2022 18:12
Кількість переглядів: 287

Фото без описуХід жнивних робіт та виклики сьогодення, які стоять перед аграріями в умовах воєнного стану і блокування окупантами можливості вивезення зерна за межі України – ці, та інші актуальні питання піднімалися під час зустрічі  начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з керівниками потужних агропідприємств Білоцерківщини Миколою Каплуном та Леонідом Романчуком.

У ході розмови Микола Каплун наголосив, що попри всі складнощі, хлібороби, як завжди надзвичайно відповідально ставляться до поставлених завдань у максимально короткі терміни  зібрати цьогорічний урожай, рятуючи його і від негоди, і від можливих підступних ракетних обстрілів з боку росії.

Керівник району обговорила з  аграріями очікувану урожайність зернових, стан забезпечення пальним та запчастинами, можливість збереження урожаю за умови блокування портів тощо.

Аграрії запевнили керівника району, що роблять все можливе, щоб жодна зернина не пропала. Наразі детально вивчається доцільність участі у міжнародних проєктах з будівництва зерносховищ та інших, запропонованих  ТОВ «АГСОЛКО Україна». Звичайно, блокування агресором можливості експорту зерна лягає важким тягарем на економіку як країни загалом, так і кожного сільгоспвиробника зокрема, проте аграрії налаштовані оптимістично і вірять у близьку перемогу. 

-  Вкотре пересвідчилася у міцному корінні нас, українців, які здавна були хліборобами. І ось цей оптимізм, непохитна віра у перемогу, підтримка ЗСУ і загонів ТРО, яку  здійснюють наші аграрії,  вкотре підтверджують незламність нашого духу. Працюємо далі. Разом ми сила! – наголосила на завершення зустрічі Людмила Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень