Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аграріїв Білоцерківщини закликають долучитися до проєкту зі збереження довкілля

Дата: 27.07.2022 15:31
Кількість переглядів: 289

Фото без описуПопри складності воєнного часу, який нині переживає наша держава, один із основних акцентів, наряду із оборонною сферою, робиться на підтримку економіки, у тому числі й агросектору.

Серед ключових методів зміцнення економіки є запровадження новітніх технологій, проте перешкодою на шляху впровадження українськими виробниками сучасних методів ведення сільського господарства є обмежене фінансування сектору, та недостатня обізнаність керівників агропідприємств і фермерів щодо переваг та прибутковості сталих сільськогосподарських практик. 

Зважаючи на це, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк підтримує кожну можливість участі представників агробізнесу району  у міжнародних програмах, грантах, проєктах.

Про доцільність долучення аграріїв Білоцерківщини до участі у міжнародній програмі «Секвестрування вуглецю в ґрунті шляхом мінімальної або ноу-тіл технології», спрямованої на впровадження новітніх технологій задля зменшення негативного впливу на екологію та отримання фінансової винагороди від зарубіжних донорів, йшлося під час зустрічі керівника району з представниками ТОВ «АГСОЛКО Україна».

Ця компанія має успішний досвід участі в міжнародних проєктах і наразі виступає в ролі з’єднувального компонента між вітчизняними аграріями і світовими промисловими гігантами.

-  Ми ретельно вивчаємо кожну можливість запровадження ноу-хау у всі сфери життєдіяльності, і якщо реалізація цієї програми принесе користь не лише нашим виробникам, а й покращить екологію, обов’язково підтримаємо її , - підсумувала результати зустрічі Людмида Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень