Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліцейські Білоцерківщини берть участь в реалізації проєкту ЮНІСЕФ «Дитяча точка. Спільно»

Дата: 25.07.2022 15:59
Кількість переглядів: 472

Фото без описуПро це начальнику Білоцерківської районної військової адміністрації Людмилі Мерзлюк доповів під час наради з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур начальник Білоцерківського районного управління поліції ГУ НПУ в Київській області Михайло Пелех.

Всі працівники управління поліції несуть службу в посиленому режимі. За попередній тиждень резонансних випадків та подій за участю дітей у районі не зафіксовано.

Т.в.о. командира  батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква Олександр Світовий, доповідаючи начальнику військової адміністрації, наголосив, що наразі значну увагу приділено превентивним заходам з перевізниками з метою мінімізації можливостей загроз життю пасажирів під час сигналів тривоги. Зокрема, наголошується на необхідності призупинення рейсу громадського транспорту і надання можливості залишити салон всім пасажирам автобусів.

Також проводиться відповідна роз’яснювальна робота працівниками поліції з власниками закладів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування щодо припинення роботи під час сигналів тривоги.

До теми необхідності суворої боротьби з підпалювачами сміття та сухої стерні повернувся під час наради начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України в Київській області Олег Масло. Причиною цього стало зростання чисельності  пожеж у районі. Впродовж минулого тижня зафіксовано 25 випадків обширних загорянь, на жаль, два з яких призвели до загибелі людей, а ще один – до значного відсотку опіків.  У переважній більшості випадків причиною слугує необережне поводження з вогнем або ж ігнорування елементарних правил протипожежної безпеки.

На завершення наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк дала доручення посилити роз’яснювальну роботу у громадах району з метою уникнення пожеж на полях та збереження збіжжя з нового урожаю. Також керівник району вкотре наголосила на забороні використання повітряного простору України цивільною авіацією, включаючи й квадрокоптери та агродрони.

-  Порушення цієї заборони тягне за собою сувору відповідальність. Це питання вже врегульоване на законодавчому рівні. Прошу максимально донести цю інформацію  до відома всіх власників літальних засобів, - зазначила керівник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень