Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з головами громад району

Дата: 21.07.2022 15:55
Кількість переглядів: 338

Фото без опису21 липня відбулася робоча нарада у начальника Білоцерківської районної військової адміністрації з головами територіальних громад  Білоцерківського району.

До порядку денного наради було внесено чотири питання, від вирішення яких значною мірою залежить забезпечення життєдіяльності населених пунктів району у найближчій перспективі.

Зокрема, присутні обговорили хід підготовки освітніх закладів району до нового навчального року.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації заслухала доповідь начальника відділу освіти адміністрації Ірини Долматової про перші результати роботи районної  комісії, яка перевіряє готовність закладів освіти, включаючи й стан об’єктів цивільного захисту, що можуть бути використані для укриття учасників освітнього процесу, забезпечення надання освітніх послуг неповнолітнім з числа внутрішньо переміщених осіб та інформацію голів громад, які охарактеризували стан кожного закладу освіти.

Начальник відділу житлово-комунального господарства та екології Білоцерківської районної військової адміністрації Михайло Пасєка доповів учасникам наради про роботу районного штабу з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення району до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років та довів керівникам громад основні завдання, які потребують невідкладного вирішення для належного проведення опалювального  сезону.

Також учасники наради обговорили систему заходів, спрямованих на  забезпечення обороноздатності району в період воєнного стану.

За підсумками наради начальником Білоцерківської районної військової адміністрації було дано доручення, виконати які необхідно у найближчий термін.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень