Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з Днем Національної поліції України

Дата: 04.07.2022 09:31
Кількість переглядів: 330

На зображенні може бути: текстШановні працівники поліції!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня Національної поліції України!

Служба в поліції – надзвичайно відповідальна, ризикована та важлива місія, від виконання якої залежить добробут українського суспільства.

Своєю працею українські поліцейські доводять, що справедливість, честь та порядок – це не лише кредо національної поліції, а й реальність, яку доводиться  відстоювати кожного дня, особливо сьогодні, коли наша держава вимушена захищатися від повномасштабної військової агресії з боку російської федерації. 

Ми щиро вдячні кожному працівникові поліції за врятовані життя та відновлену справедливість! Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

У цей святковий день щиро зичу  вам успіхів у справі захисту конституційних прав і свобод наших громадян. Нехай авторитет служби,  ваші наполегливість, цілеспрямованість стануть запорукою щасливого майбутнього, а кожен новий день  життя додає сил та енергії для подолання труднощів нелегкої професії.

Бажаю, щоб у вашому житті було якомога більше мирних днів та спокійних чергувань, а у родинах завжди панують розуміння,  злагода та любов!

З повагою начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень