Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося урочисте підняття Державного Прапора

Дата: 28.06.2022 12:17
Кількість переглядів: 328

Фото без описуОй у лузі червона калина… Словами з цієї улюбленої українцями пісні підтримали працівники Білоцерківської районної військової адміністрації урочисту церемонію підняття Державного Прапора біля приміщення адмінбудівлі. 

Саме так вирішив колектив держслужбовців на чолі з начальником адміністрації Людмилою Мерзлюк, до яких долучилися працівники Білоцерківської районної ради разом з її головою Василем Зеленським, відзначити одне з найбільших державних свят - День Конституції України.

- Сьогоднішнє свято із присмаком гіркоти та смутку. У ці хвилини  ми переживаєм біль втрат разом із Кременчугом та Харковом, із Миколаєвом та Одесою, із Дніпром та Києвом, із кожним містом та селом нашої країни, які страждають від  жорстоких, цинічних і підступних ударів, завданих російською федерацією. Але ворогу не вдасться нас залякати! Ми знаємо: Україна ПЕРЕМОЖЕ! - зазначила у короткому вітальному слові Людмила Мерзлюк.

Участь у церемонії підняття прапора  взяли очільник окружної прокуратури Михайло Римар, заступник начальника районного управління поліції Олексій Ковбаса та пересічні жителі району, які знаходилися неподалік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень