Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: «Відповідальність за безпеку дітей лежить на кожному з нас!»

Дата: 27.06.2022 16:44
Кількість переглядів: 341

Фото без опису27 червня начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду з керівниками силових структур Білоцерківського  району.


До порядку денного наради було внесено життєво важливі  питання, які на сьогодні потребують вирішення та  суворого контролю.


 Передусім учасники наради розглянули стан виконання  наказів начальника Білоцерківської районної військової адміністрації щодо заборони відвідування лісів, використання плавзасобів для виходу на водойми, організації масових заходів, спортивних змагань, тренувань поблизу гідроспоруд та інших об’єктів інфраструктури. 
Окрему увагу учасників наради було закцентовано на забезпеченні безпеки дітей у літній період. Як зазначив окружний прокурор Михайло Римар, наразі, на жаль, зафіксована значна кількість надзвичайних подій та правопорушень за участю дітей. Саме тому необхідно задіяти всі структури і служби для організації належної профілактичної роботи серед юних жителів району та їхніх батьків.


Начальник Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайло Пелех зазначив, що, попри проведення роз’яснювальної роботи та вжиття превентивних заходів працівниками ювенальної превенції, мають місце такі прикрі факти як ДТП за участі неповнолітніх та інші злочини відносно них. Одна з причин – пасивне ставлення окремих батьків та представників громадськості до процесу виховання підростаючого покоління.


-  Ми не можемо і не маємо права стояти осторонь цього питання. Зрозуміло, що воєнний стан вніс значні корективи у звичний ритм життя, але потрібно змінювати і підходи до роботи з підростаючим поколінням, організації їхнього дозвілля та  відпочинку. Відповідальність за безпеку дітей лежить на кожному з нас!, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк та дала доручення провести нараду з представниками прокуратури і поліції Білоцерківського району за участю представників служб у справах дітей та сім’ї територіальних громад району, під час якої розглянути питання вчинення злочинів, де діти є потерпілими чи учасниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень