Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівник району відвідала Гребінківську громаду

Дата: 24.06.2022 15:36
Кількість переглядів: 423

Фото без опису24 червня начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Гребінківську селищну територіальну громаду.

Під час зустрічі з селищним головою Романом Засухою обговорили стан забезпечення обороноздатності та безпеки жителів громади, питання дотримання режиму комендантської години та світломаскування, необхідність оновлення системи оповіщення, надання допомоги  жителям населених пунктів Київщини, які найбільше постраждали від російської агресії тощо.

Людмила Мерзлюк та Роман Засуха обговорили вимоги, необхідні для організованого і безпечного нового навчального року. 

 Начальник адміністрації дала доручення розробити дієву карту евакуації кожного населеного пункту громади та ознайомити з нею людей, які там проживають. Також керівник району проінспектувала приміщення, які можуть бути задіяні як укриття, передусім для учнів та працівників закладів освіти.

Результативною була зустріч і з представниками компанії «Укртелеком», яка багато років орендує приміщення, що знаходиться на території громади та перебуває у підпорядкуванні селищної ради. Наразі воно не повноцінно використовується, тому обговорили можливі варіанти зміни місця перебування зазначеного представництва з метою максимального збереження всіх комунікацій та наявного зв’язку. 

В ході робочої поїздки Людмила Мерзлюк відвідала ЦНАП, який діє на території громади, поспілкувалася з її керівником Наталією Збаращенко і відвідувачами, котрі були присутні на той момент. Як зазначила начальник відділу надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради, у ЦНАПі успішно діє сервіс «електронна черга», що дозволяє уникати скупчення людей і своєчасно надавати якісні послуги. Реєстр та обслуговування ВПО здійснюється у відповідності з усіма вимогами. Зокрема, учора у ЦНАПі Гребінківської громади видано перший паспорт громадянина України  для виїзду за кордон. Його урочисто отримала   маленька українка, яка  переїхала до громади з м. Маріуполь Донецької області та має статус внутрішньо переміщеної особи. 

На завершення робочої зустрічі Роман Засуха вручив начальнику адміністрації символічну статуетку півника з Бородянки як уособлення стійкості і незламності та висловив впевненість, що єдність і злагоджені дії керівництва району та громад принесуть очікувані результати навіть в умовах складного воєнного часу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень