Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби

Дата: 23.06.2022 15:13
Кількість переглядів: 433

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела урочисте зібрання колективу адміністрації з нагоди Дня державної служби України, яке щорічно відзначається 23 червня.

Розпочалися урочистості з вшанування пам’яті захисників України та всіх, хто загинув від рук російського агресора. Працівники адміністрації висловили щиру вдячність кожному, хто сьогодні боронить рідну землі від загарбників та прийняли колективне рішення переказати місячний профспілковий внесок та одноденний заробіток колективу на потреби Збройних сил України.

Як зазначила Людмила Мерзлюк, вітаючи колег з професійним святом, сьогоднішній настрій складно назвати святковим, проте це чудовий привід для того, аби сказати кожному працівникові колективу адміністрації слова подяки за добросовісну роботу у складний період воєнного часу.


-  Цей складний час став лакмусовим папірцем, який чітко показав, що ми єдина команда, здатна працювати навіть в екстремальних умовах. З 24 лютого працівники адміністрації, окрім виконання посадових обов’язків, працювали і у штабах, і у волонтерських центрах, за що щиро вдячна кожному. Ми дійсно служимо державі і народові. Так працюватимемо і далі, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації.


За сумлінну та наполегливу працю, успішне виконання поставлених завдань, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток Білоцерківського району та з нагоди Дня державної служби кращі  працівники адміністрації були відзначені подяками Київської обласної військової адміністрації та  Білоцерківської районної військової адміністрації.


До вітань на адресу державних службовців долучилися і керівники органів місцевого самоврядування – голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий, Фурсівський сільський голова Сергій Шаравара, Ставищенський селищний голова Леонід Джужик, заступники Узинського міського голови Оксана Кравченко, Сквирського міського голови Валентина Бачинська та Тетіївського міського голови Надія Дячук, які вручили відзнаки членам колективу адміністрації та побажали  подальшого професійного зростання і непохитної віри у Перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень