Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівник району взяла участь в нараді правоохоронців

Дата: 23.06.2022 14:24
Кількість переглядів: 341

Фото без опису23 червня начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, взяла участь в координаційній нараді керівників правоохоронних органів Білоцерківського району, яка проходила в приміщенні Білоцерківської окружної прокуратури.


Учасники наради обговорили  стан протидії злочинності в умовах воєнного стану, ефективність вжитих заходів, спрямованих на виявлення і припинення кримінальних правопорушень на пріоритетних напрямках в межах території Білоцерківського району.


Як наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, забезпечення правопорядку та безпеки громадян було і залишається одним із першочергових питань як для представників влади, так і для правоохоронних органів. Проте особливої ваги воно набуває сьогодні, коли наша країна бореться з жорстоким і підступним ворогом, який використовує всі методи для розхитування ситуації на місцях. Саме тому  всі дії правоохоронних органів мають бути чітко погодженими і скоординованими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень