Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на 22.06.2022 року

Дата: 23.06.2022 10:01
Кількість переглядів: 533

Фото без описуВодій автотранспортних засобів   -   8000     перевезення спортсменів з спортивним інвентарем на змагання чи тренування. Обов'язково водійське посвідчення категорії "В", "С" та "Д", наявність  3 розряду категорії. Заправка авто паливно - мастильними матеріалами. Оформлення шляхових листів-документів. Наявність медичного огляду. Досвід роботи від 1 року.

Слюсар з ремонту технологічних установок  -   8453     ремонт та випробовування механізмів устаткування і машин, виконання слюсарної обробки деталей, ремонт футурованого устаткування та устаткування виготовлене із захисних матеріалів і феросиліцію. Виготовлення пристосування для ремонту і складання. Виконання такелажних робіт при переміщенні вантажів. Заробітна плата відрядна. 

Тракторист   -   13000     оброблення сільськогосподарських угідь: оранка, культивація посів полів, вивезення сміття, перегною, робота на полі в гаражі та на території підприємства. Виконує роботи з обробітку грунту, догляду та збирання сільськогосподарських культур, утримування техніки у справному стані, дотримання правил з техніки безпеки.

Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування   -   6500     обслуговування електропристроїв та електроустаткування, монтаж нових електромереж, ліквідовує несправності в роботі електропристроїв. З досвідом роботи не меньше 2 років. Робота в смт. Дослідницьке.

Завідувач складу   -   6500     планує діяльність складу, організовує роботу підлеглих та вантажно-розвантажувальні роботи. Забезпечує збереження продукції на складі та додержання правил оформлення прибутково- видаткових документів. Складає звітність, веде контроль обліку продукції. Досвід роботи не меньше 2 років. Робота в смт. Дослідницьке.

Столяр   -   10000      збивання каркасів та виготовлення каркасів під м'які меблі, розпуск деревини. Заробітна плата відрядна, умови праці оптимальні, режим роботи  з 8.00 до 17.00

                  Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень