Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни

Дата: 22.06.2022 09:00
Кількість переглядів: 359

Фото без описуШановні жителі Білоцерківщини! 


22 червня в Україні відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Саме цього дня 81 рік тому розпочався найкривавіший період у Другій світовій війні, який забрав життя мільйонів українців.


Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про воїнів-визволителів, які вигнали ворога з нашої землі та здобули перемогу в цій жахливій війні, про мирних жителів, які були вбиті або замучені у нацистських катівнях.


Ми вклоняємося кожному воїну-фронтовику, ветерану війни, партизану та працівнику тилу, які ризикуючи своїм власним життям принесли мир на українську землю. Схиляємо голови перед пам’яттю кожного, хто загинув у смертельному двобої з ворогом, подарувавши свободу своїм нащадкам.


Сьогодні знову сини та доньки українського народу зі зброєю в руках боронять рідну землю від російського агресора, захищають територіальну цілісність і незалежність України, нашу свободу, наше майбутнє. Жертвами російсько-української війни стали тисячі жителів міст і сіл нашої держави, серед яких – сотні дітей. 


Ми у скорботі низько схиляємо голови в пам'ять про усіх полеглих та молимо Господа, щоб на нашій благословенній землі якнайшвидше запанували мир, спокій та добро.


Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень