Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка у Володарську громаду: конструктивна розмова та ефективні рішення

Дата: 16.06.2022 16:43
Кількість переглядів: 316

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Володарську селищну територіальну громаду.  


Очільник району зустрілася з керівництвом громади та депутатами селищної ради, обговорила окремі питання, що були винесені на розгляд чергової сесії селищної ради, та проінспектувала готовність одного із закладів освіти, що розташований на території громади, до організації літнього оздоровчого відпочинку дітей.


Як зазначила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, поїздка у Володарську громаду носила конструктивний характер. Вдалося вирішити низку проблемних питань, серед яких і те, що   нещодавно піднімалося на засіданні колегії Київської обласної військової адміністрації.


-  На моє глибоке переконання, результат є там, де прагнуть знайти найбільш оптимальне рішення і вміють прислухатися до аргументованих доводів. Саме такою і була наша спільна розмова з активом Володарської громади, - наголосила Людмила Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень