Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мезлюк: маємо використовувати кожну можливість для будівництва зернових елеваторів

Дата: 15.06.2022 16:36
Кількість переглядів: 357

Сьогодні, 15 червня, у Сквирській міській раді за участі начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк та її заступника Олександра Горовенка відбулася робоча зустріч керівників провідних аграрних підприємств регіону з представниками компанії «BROOK» (США) та ТОВ «АГСОЛКО Україна».

Зустріч була ініційована керівництвом міської ради і націлена на вивчення можливостей будівництва зернових елеваторів на території Сквирської громади  в рамках реалізації програми підтримки України від уряду США «lend-lease».


Представники ТОВ «АГСОЛКО Україна», які мають повноваження діяти від імені компанії «BROOK» (США),  Володимир Левченко, Сергій Кульгавий та Сергій Лозовий презентували учасникам наради можливості використання «lend-lease» для аграріїв. Вони наголосили на реальності будівництва зернових елеваторів на території будь-якої громади в рамках програми, проте заявку на спорудження цих об’єктів необхідно обгрунтувати. Саме з цією метою ТОВ «АГСОЛКО Україна» здійснює збір даних та аналіз потреб аграріїв, за результатами якого буде сформовано аргументовану заявку на включення до програми.


-  Економічна складова є важливою передумовою зміцнення нашої обороноздатності, - резюмувала підсумки наради голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк. – Саме тому ми маємо використовувати кожну можливість для будівництва зернових елеваторів. Сьогодні представники ТОВ «АГСОЛКО Україна» висловили свою готовність допомогти нам у цьому процесі. Вони проводитимуть зустрічі з аграріями у всіх громадах району, за підсумками яких і буде сформовано обгрунтовану заявку та передано її нашим американським партнерам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень