Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада з питань підготовки закладів освіти до нового навчального року

Дата: 14.06.2022 15:35
Кількість переглядів: 355

Фото без описуСьогодні, 14 червня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк разом зі своїм заступником Людмилою Веряскіною та начальником відділу освіти адміністрації Іриною Долматовою взяла участь у нараді освітян Білоцерківщини, яку провела заступник начальника Київської обласної військової адміністрації Жанна Осипенко.

Участь у нараді взяла голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, духовності та релігії Київської обласної ради, ректор БНАУ Олена Шуст.

Зібрання проходило у приміщенні КНЗ КОР "Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів" і було приурочене  питанням підготовки закладів освіти до 2022/2023 навчального року в умовах воєнного стану. Саме тому на нараду окрім керівників структурних підрозділів, відповідальних за освітній напрямок у громадах, було запрошено голів громад або ж їхніх профільних заступників.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк на початку наради подякувала присутнім за організацію та  успішне завершення освітнього процесу в умовах воєнного часу та висловила переконання, що освітяни Білоцерківщини і у новому навчальному році гідно працюватимуть, забезпечивши надання якісних освітніх послуг і створення безпечних умов перебування в закладах освіти району.

Потому учасники наради обговорили заходи, необхідні для  організованого початку   2022/2023 навчального року, стан формування мережі закладів освіти територіальних громад та особливості зарахування учнів першого та десятого класів у новому навчальному році.

Окрема увага була приділена вимогам, які необхідно забезпечити для повноцінного функціонування об’єктів укриття цивільного захисту в закладах освіти та роботі закладів позашкільної освіти на період літніх канікул в умовах воєнного стану.

Також під час наради обговорили організацію навчання педагогів, які будуть працювати з учнями 5-тих класів у 2022/2023 навчальному році та забезпечуватимуть впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти.

Заступник начальника Київської обласної військової адміністрації Жанна Осипенко та т.в.о. директора департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Ярослава Тростянська дали грунтовні роз’яснення учасникам наради з інших актуальних питань та наголосили, що подібні наради будуть проведені у всіх районах області, а Білоцерківщина дала старт цьому процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень