Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Національна платформа продовольчої безпеки

Дата: 09.06.2022 10:19
Кількість переглядів: 479

Фото без описуВ Україні на базі Держпродспоживслужби створена Національна платформа продовольчої безпеки, яка дозволяє об'єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, логістичних компаній, міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних Сил України та територіальної оборони.


Платформа є зручним та оперативним інструментом для пошуку найнеобхідніших продуктів і товарів широкого вжитку, пропозицій для виробників із урахування логістичних можливостей. У період, коли відбувається переміщення виробничих потужностей, втрачено раніше налагоджені зв'язки, вона є зручним механізмом поновлення партнерських стосунків і налагодження конструктивної роботи. Через неї можна поінформувати учасників ринку про свої потреби, а також сповістити про наявні пропозиції.


Цінність платформи полягає в доступі користувачів до актуальної інформації та можливості прямого контакту між покупцем та постачальником. Крім того, ще однією перевагою платформи є можливість замовлення логістичних послуг.


Наразі Платформа продовжує допомагати місцевим громадам, комерційним структурам та волонтерським організаціям оперативно взаємодіяти та вирішувати питання постачання товарів, у яких є потреби на місцях. Учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів.


Станом на 06.06.2022 на Платформі зареєстровано 4485 користувачів, в тому числі 165 Київська область.


Реєстрація та робота на Платформі  для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання Платформи.


Посилання на платформу для реєстрації https://dpss.creatio.com.


У разі виникнення питань щодо реєстрації на вказаній платформі звертайтесь на електронну адресу: consumer@dpssko.gov.ua (обов’язково в повідомленні вказати ПІБ, найменування суб’єкта господарювання (органа виконавчої влади та місцевого самоврядування) та контактний телефон).


Постійну підтримку можна отримати за телефоном (098)132-67-05.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень