Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада з питань  забезпечення проведення жнив 2022 року

Дата: 07.06.2022 14:05
Кількість переглядів: 334

Сьогодні, 7 червня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з питань  забезпечення проведення жнив 2022 року. 


У нараді взяли участь голови територіальних громад, керівники сільськогосподарських підприємств Білоцерківського району, в.о. начальника відділу аграрного виробництва управління агропромислового розвитку Київської обласної військової адміністрації Ліна Щуревич, начальник РУ ГУ ДСНС України у Київській області полковник служби цивільного захисту Олег Масло та співзасновник столичної мережі АЗС KLO В’ячеслав Стешенко.


У ході проведення наради було розглянуто питання щодо виконання заходів по забезпеченню своєчасного і високоякісного проведення збирання врожаю ранньої зернової групи на території Білоцерківського району.


У вступному слові Людмила Мерзлюк зазначила, що не зважаючи на складні економічні умови та обмеження викликані умовами воєнного стану в державі, аграрії Білоцерківщини забезпечили вчасне виконання комплексу весняно-польових робіт і наразі проводять організаційні роботи щодо успішного проведення жнивної кампанії. 


В.о. начальника відділу аграрного виробництва управління агропромислового розвитку Київської обласної військової адміністрації Ліна Щуревич  проінформувала присутніх про стан проходження посівної кампанії в Київській області та окреслила основні завдання органам виконавчої влади та місцевого самоврядування у сприянні проведення аграріями збору врожаю.


Начальник РУ ГУ ДСНС України у Київській області полковник служби цивільного захисту Олег Масло звернув особливу увагу керівників сільськогосподарських підприємств на дотримання правил пожежної безпеки при підготовці та проведенні жнив. 


Співзасновник столичної мережі АЗС KLO В’ячеслав Стешенко проінформував учасників наради про стан та перспективи розвитку ринку пального,а також надав практичні поради аграріям щодо можливих шляхів покращення і поєднання реалізації сільськогосподарської продукції з одночасним постачанням дизельного пального.


Підсумки наради підвела начальник Білоцерківскої районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк зазначивши, що жнива для аграріїв надзвичайно відповідальна пора і їх потрібно провести в стислі строки  та на високому організаційному рівні.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень