Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині буде функціонувати 71 екзаменаційний пункт для випускників шкіл

Дата: 03.06.2022 09:09
Кількість переглядів: 253

Фото без описуЦьогоріч випускники загальноосвітніх навчальних закладів України замість зовнішнього незалежного оцінювання будуть проходити національний мультипредметний тест. У 15 територіальних громадах Київської області попередньо визначили 71 тимчасовий екзаменаційний пункт, що відповідає вимогам проведення тестування.  Про це під час колегії повідомили в Департаменті освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Наразі вже зареєструвалися 15 625 випускників, які планують брати участь  у тестуванні. Тестування відбуватиметься в три сесії. Основна триватиме з 18 липня по 10 серпня, додаткова — з 16 по 20 серпня, спеціальна — з 12 по 16 вересня.

Першочергова задача територіальних громад, в яких діятимуть пункти національного мультипредметного тестування — створити всі необхідні для цього умови, зокрема забезпечити безперебійну подачу електроенергії та швидкісного інтернету. А також подбати про безпеку учасників заходу.

Нагадуємо, випускники до 7 червня мають підтвердити свою присутність та вибрати населений пункт, де вони планують проходити тестування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень