Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівник району привітала малят з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2022 15:57
Кількість переглядів: 232

Фото без опису1 червня, з нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей, до малечі дитячого будинку сімейного типу родини  Хохич –Петренко, в якому виховується 6 дітей позбавлених батьківського піклування, що розташований на території Рокитнянської селищної громади з подарунками та гостинцями завітали начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, заступник начальника Білоцерківської РВА Людмила Веряскіна та начальник служби у справах дітей та сім’ї  Оксана Михайлюк.

Гості висловили щиру вдячність батькам-вихователям, які виховують в своїй родині дітей, позбавлених батьківського піклування, дарують їм справжню батьківську любов та турботу, формують у дітей традиційні сімейні цінності.

А також керівництво подякували батькам прийомної сім’ї Михальченків за сумлінне виконання батьківського обов’язку і вручили подяку Білоцерківської районної військової адміністрації. Родина припинила функціонування прийомної сім’ї ,але не зрадили любові до дітей, залишилися на захисті прав дитини та перейшли у статус патронатної сім’ї.

Без уваги не залишилися і дітки, які перебувають сьогодні на стаціонарному лікуванні у КНП КОР "Київська обласна дитяча лікарня №2". Керівник району побажала малечі якнайшвидшого одужання і насолодитися сонячними променями літа.

- Діти – найважливіше, що є в нашому житті, це наша надія, наше майбутнє, - наголосила Людмила Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень