Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на 10.05.2022 року

Дата: 10.05.2022 11:43
Кількість переглядів: 375

Лікар ветеринарної медицини   -   12450     лікар ветеринарної медицини з обов'язками оператора із штучного осіменіння тварин: проведення огляду тварин і діагностування їх хвороб; здійснення терапевтичного і хірургічного лікування тварин. Виконання підготовчих робіт та проведення штучного осіменіння; ведення обліку запліднених тварин тощо. З досвідом роботи.

Інженер   -   8000     технічний нагляд за виконанням будівельно-монтажних робіт та контроль обсягів, термінів та якості виконання згідно з затвердженій проектно-кошторисній документації.  Участь у вирішенні питань щодо внесення змін до проектів. Підготовка необхідних даних для складання звітності про виконання робіт з капітального будівництва тощо.  З досвідом роботи не менше 2 років.

Швачка   -   10000     пошив жіночого модельного одягу, спецодягу з різних матеріалів та тканин. Виконання роботи на швейних машинках та вручну. Знання швейного обладнання. Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 1 року.

Інспектор (пенітенціарна система)   -   9000     молодший інспектор відділу охорони: цілодобове забезпечення нагляду та охорона засуджених, підтримання в належному стані території та ділянки периметру, які за ним закріпленні. Знання плану дій при виникненні надзвичайних обставин, знання завдання відділу охорони, знання порядку використання й правил експлуатації інженерно-технічних засобів охорони. Вимоги до кандидатів: досконале володіння зброєю, без судимості.

Юрисконсульт   -   7000     ведення всієї правової роботи на підприємстві: захист інтересів підприємства в суді; надання висновків про відповідність наказів, положень, розпоряджень та інших документів чинному законодавству; сприяння оформленню документів та актів майново-правового характеру тощо. Досвід роботи від 1 року.

Слюсар з контрольно-вимір.приладів та автоматики (електроніка)   -   9000     налагоджування та ремонт контрольно-вимірювальних приладі, автоматів, закупорювальних, пакувальних машин на підприємстві з переробки та консервування овочів. Досвід роботи від1 року.

Майстер   -   12000     перевіряє дотримання інструкцій, технічний стан устаткування, зберігання сировини, матеріалів, комплектуючих виробів, готової продукції. Забезпечує контроль за додержанням технологічних режимів на всіх стадіях виробничого процесу. Вживає заходів щодо попередження випуску продукції, що не відповідає встановленим вимогам. З досвідом роботи 2 роки.

                         Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень