Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації відвідала Таращанську та Медвинську громади

Дата: 03.05.2022 18:23
Кількість переглядів: 290

Фото без описуСьогодні, 3 травня, голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочі поїздки у Таращанську міську та Медвинську сільську територіальні громади.

Керівник району зустрілася з головами громад Михайлом Кривошеєвим та Ігнатієм Сергієнком, обговорила основні проблемні моменти, які виникають під час роботи в умовах воєнного часу, проінспектувала організацію роботи добровольчих формувань територіальних громад, стан надання адміністративних та соціальних послуг громадянам та внутрішньо переміщеним особам, ознайомилася з ходом весняно-польових робіт тощо.

Окрема увага була приділена знайомству з роботою гуманітарних штабів та волонтерських центрів, які сьогодні діють у кількох напрямках: надання допомоги постраждалим від окупації населеним пунктам, підтримка ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб.Фото без опису

- Кожна поїздка у громади вкотре підтверджує, що ми всі разом працюємо на перемогу. Вдячна всім, хто працює у волонтерських центрах, хто надає посильну гуманітарну допомогу, хто підтримує внутрішньо переміщених осіб, хто, практично цілодобово трудиться у полі, хто відроджує бізнес, зміцнюючи економічний фронт. Ми єдині і саме тому ми непереможні! – наголосила Людмила Мерзлюк, підбиваючи підсумки робочих поїздок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень