Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Застерігаємо: будьте уважні! Можливе виявлення вибухово небезпечних предметів

Дата: 28.04.2022 15:13
Кількість переглядів: 332

Внаслідок широкомасштабного військового вторгнення рф в Україну та ведення їх військами активних бойових дій, постійних обстрілів, мінувань територій та об’єктів цивільної інфраструктури в межах населених пунктів, включаючи встановлення саморобних вибухових пристроїв, майже 14 % території держави стали небезпечними від вибухонебезпечних предметів.

Особливо небезпечно це на територіях, які наші захисники звільнили від окупантів.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України застерігає, що в зв'язку з мінуванням житлових будинків та околиць в тих містах та селах, де побували загарбники, можлива небезпека виявлення протитанкових, протипіхотних, касетних мін, мін-пасток з розтяжками, що залишають вороги!

Будьте обережними там, де точилися вуличні бої! Також зафіксовано випадки мінування тіл загиблих людей. Пам’ятайте: ворог підступний і не цурається будь-яких способів завдати шкоди.

Запам’ятайте! Зараз небезпечно:

- ходити в ліс, на водойми, поля, де проводились бойові дії;

- наближатися до розбитої ворожої техніки;

- заходити до покинутих споруд та будинків;

- з'їжджати на узбіччя доріг.

Помітили підозрілий предмет - не наближайтеся! Повідомте рятувальників - 101 або національну поліцію-102. Бережіть себе!

Інформаційний відеоматеріал, підготовлений Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, можна переглянути ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень