Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації відвідала Тетіївську та Володарську громади

Дата: 28.04.2022 11:50
Кількість переглядів: 638

Голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує робочі поїздки у громади району, під час яких ознайомлюється з роботою гуманітарних штабів, станом наповнення бюджетів громад, ходом весняно-польових робіт, надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та жителям деокупованих територій тощо.

Зокрема, 27 квітня керівник району відвідала Тетіївську та Володарську територіальні громади, де, передусім, провела зустрічі з їхніми очільниками. Людмила Мерзлюк обговорила з Богданом Балагурою та Сергієм Миколаєнком існуючі проблеми та можливі шляхи їх вирішення, перспективи розвитку громад та можливості підтримки малого і середнього бізнесу, надання якісних соціальних послуг населенню, необхідності суворого дотримання правового режиму воєнного часу, можливості відновлення роботи закладів дошкільної освіти, уникнення масових скупчень людей під час проведення поминальних днів тощо.

Людмила Мерзлюк також зустрілася з керівниками ДФТГ, оскільки питання оборони було і залишається наразі першочерговим.

Ще один напрям роботи, який перебуває під постійним контролем начальника районної військової адміністрації, стосується надання належної допомоги внутрішньо переміщеним особам та населенню, яке проживає в деокупованих територіях. Під час поїздки у громади Людмила Мерзлюк ознайомилася з роботою центрів надання адміністративних послуг та центрів надання гуманітарної допомоги, поспілкувалася з волонтерами і внутрішньо переміщеними особами, ознайомилася з роботою окремих підприємств.

- Кожна громада нашого району має свої особливості. І це закономірно, - наголосила голова адміністрації на завершення робочої поїздки. - Проте спільним для всіх є прагнення допомогти нашим ЗСУ та внутрішньо переміщеним особам. Відрадним є і той факт, що на Білоцерківщині діє потужний волонтерський рух. Солідарні жителі району і з громадами, які наразі оговтуються від руйнівних дій російських окупантів. Так будемо діяти і далі. Разом наближаємо нашу Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень