Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної військової адміністрації з нагоди 36-ї річниці Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2022 09:45
Кількість переглядів: 265

Фото без описуШановні жителі Білоцерківщини!

36 років нас відділяє від того часу, коли в Україні сталася найбільша у світі техногенна катастрофа - аварія на Чорнобильській АЕС. Вона залишила по собі трагічний слід і на сьогодні є важкою спадщиною не лише для майбутніх поколінь українців, а й народів багатьох держав світу, оскільки радіаційне зараження поширилося на тисячі квадрадних кілометрів. Однак наслідки цієї трагедії могли бути ще набагато масштабнішими. Їх вдалося уникнути завдяки героїчним зусиллям українського народу.

Дорогі учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи! Прийміть низький уклін і щирі слова вдячності від мене особисто і всіх жителів району за безсмертний подвиг , який ви здійснили задля порятунку людства. Світла пам’ять усім ліквідаторам страшної трагедії, хто ціною власного життя зупинив поширення ядерної смертельної стихії.

З кожним днем стає все менше людей, які могли б із власного досвіду розповісти про подвиг, зроблений ними на Чорнобильській АЕС. Кожної години нещадний атом підриває здоров'я тих, хто за позовом серця заради благополуччя і безпеки кожного із нас працював і нині трудиться на ЧАЕС та забруднених територіях. Ваш внесок у збереження життя кожного з нас складно переоцінити.

У цей трагічний для нашої держави час щиро зичу, щоб ніколи не повторився жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчила людство цінувати мир, спокій і безпеку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень