Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк до жителів району з нагоди Великодніх свят

Дата: 22.04.2022 14:27
Кількість переглядів: 302

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

У переддень величного православного свята – Воскресіння Христового – звертаюся до кожного з вас із щирими словами привітання і побажання миру та Божої благодаті.

Цьогорічний Великдень ми зустрічаємо в особливих умовах, коли всі наші думки і молитви містять спільне звернення до Господа – захистити наші домівки, наші родини, нашу країну від злочинних дій російських окупантів, підтримати наших славних захисників, додати їм сили і вберегти від ворожої кулі.

Ми дякуємо Всевишньому за зміцнення нашої віри у Перемогу, у торжество справедливості. Ми дякуємо за мудрість і мужність, якими наділений наш народ і якими ми вражаємо увесь світ впродовж цієї жорстокої війни.

Разом з тим у ці святкові дні я щиро зичу, щоб Світло Великодня укріпило наші щирі прагнення змінити світ на краще, щоб непохитною ставала наша віра у завтрашній день, щоб додавалися сили і терпіння на шляху подолання труднощів, які випали на нашу долю.

Зичу вам, дорогі мої земляки, добра і злагоди, міцного здоров’я і довголіття, достатку і благополуччя, любові й тепла.

А ще щиро сподіваюся на вашу мудрість і виваженість під час відзначення Великодніх свят. Не забувайте, що у нашій країні триває війна. Ворог цинічний і підступний, для якого не існує нічого святого. Саме тому бережіть себе і своїх рідних, уникайте відвідання місць, де можливе значне скупчення людей. Не піддавайтеся на провокації, які носитимуть релігійне підгрунтя і можуть призвести до значних внутрішніх протиріч, здатних послабити нашу єдність і стійкість.

Пам’ятайте: ми єдині! І нехай Божа милість та взаємна повага один до одного допоможуть здолати нам усі негаразди, а щира любов до неньки-України та нашої рідної Білоцерківщини і надалі об’єднує нас і надихає на добрі праведні справи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень