Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на 11.04.2022 року

Дата: 12.04.2022 11:55
Кількість переглядів: 870

Фото без описуНачальник виробництва -15000 керування роботою з оперативного регулювання ходу виробництва, організація оперативного контролю з забезпечення виробництва технічною документацією, забезпечення щоденного оперативного обліку процесу виробництва термозбігової плівки.

Машиніст екструдера – 8000 виготовлення термозбігової плівки на обладнанні, контроль складу суміші та параметрів плівки.  Підготовка композиції згідно рецептур. Проведення наладки агрегатів екструдера на задані параметри, контроль якість продукції; знімання, зважування, пакування рулонів плівки. Режим роботи: з 8.00- 20.00, з 20.00 - 8.00 (день, ніч, два вихідних).

Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка) – 6500 обслуговування, ремонт та профілактичний огляд обладнання контрольно-вимірювальних приладів та автоматики в цехах підприємства. Досвід роботи від 1 року.Наявність попереднього медичного огляду.  

Тракторист – 6500 виконання сільськогосподарських і меліоративних робіт на території господарства. Робота за цивільно-правовою угодою. Заробітна плата відрядна. Наявність безкоштовного гуртожитку. Досвід роботи від 1 року.

Начальник цеху – 7000     начальник цеху КВПтаА: здійснення контролю за відповідністю застосованих на заводі засобів і методів вимірювання. засобів автоматичного управління виробничими процесами, вимогами точності, встановленої стандартами, технічними умовами, технічними інструкціями, що регламентують ведення технологічних процесів. Досвід роботи від 3 років.   


                      Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-45-79.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень