Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світломаскування зберігає життя: жителів Білоцерківщини закликають не ігнорувати елементарні правила безпеки

Дата: 12.04.2022 09:53
Кількість переглядів: 328

Календар новин | Кременчуцька газетаВ рамках дії правового режиму воєнного стану на території Білоцерківського району необхідно дотримуватися вимог комендантської години та світломаскування. Зазначені застережні міри були запроваджені з метою захисту цивільного населення, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Згідно з чинним законодавством, світломаскування - приховування від спостереження повітряним і наземним противником світлових демаскувальних ознак діяльності військ, військових об’єктів, а також населених пунктів, об’єктів економіки та державного управління.

Зважаючи на важливість суворого дотримання режиму воєнного стану керівник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк неодноразово наголошувала на необхідності дотримання режиму світломаскування, а 09 квітня 2022 року видала наказ № 36-ва, в якому підкреслюється необхідність посилення відповідної роз’яснювальної роботи серед населення та контролю за дотриманням режиму світломаскування мешканцями, підприємствами, установами, організаціями, які знаходяться в адміністративних межах відповідних територіальних громад.

- Пам’ятайте: світломаскування може врятувати життя, - наголосила керівник Білоцерківської районної військової адміністрації, звертаючись до жителів району. – Адже світло на вулицях та в будинках може зорієнтувати ворога та допомогти йому завдавати удару. Тому протидіємо окупантам разом, тримаємо дисципліну відповідно до вимог воєнного стану, застосовуємо світломаскування у темну пору доби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень