Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді розглянули шляхи оптимізації добровольчих формувань Білоцерківського району

Дата: 04.04.2022 15:32
Кількість переглядів: 400

Фото без описуГолова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк спільно з військовим комендантом Білоцерківського району Ігорем Богданевичем, керівником сектору оборони Білоцерківського району Ігорем Толоком, заступником керівника штабу ТРО  Білоцерківського району Дмитром  Киришуном  провела робочу нараду з головами громад та командирами добровольчих формувань Білоцерківського району.

Під час наради обговорили актуальні  питання, які стосуються зміцнення оборони району, оптимізації діяльності  добровольчих формувань, що були утворені з перших днів війни, певних переформатувань діючих блокпостів та пунктів спостереження тощо.

Як наголосила голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, наразі потрібно працювати у двох напрямках – оборонному  і економічному.

-    Потрібно відновлювати економіку, поновити спроможність повноцінно виробляти речі, необхідні як для військових, так і для цивільних. Саме тому необхідно визначитися з колом осіб, які раніше були задіяні в охороні доріг, територій, об’єктів інфраструктури, а тепер мають працювати за основним місцем роботи. За потреби вони знову повернуться до несення служби. Діємо у відповідності з вимогами часу, - зазначила керівник району. 

За підсумками наради були прийняті рішення, які взяті до невідкладного виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень