Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги жителів Білоцерківського району та внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 02.04.2022 14:44
Кількість переглядів: 486

Військові і поліція закликають попередити дітей про заміновані іграшки та  міни-«метелики» - новини освіти | «Освіторія»Звертаємося до вас з попередженням: будьте уважними та обережними – ворог вдається до злочинних способів ураження цивільних громадян, здійснюючи мінування територій та окремих предметів.

Особливо слід бути обачними під час відвідання територій, звільнених від окупантів, оскільки існує висока ймовірність загрози замінування противником залишеної військової техніки, об’єктів інфраструктури, житлових будинків, інших речей та предметів.

Існує також  небезпека нараження на  протитанкові, протипіхотні, касетні міни, міни-пастки з розтяжками, що залишають вороги. Тому потрібно бути максимально уважними на дорозі.

Окрім того зафіксовано випадки виявлення начинених вибухівкою дитячих іграшок, телефонів,  коробок з цигарками тощо.   Має місце і мінування тіл загиблих людей - ворог підступний і не цурається будь-яких способів аби завдати шкоди цивільному населенню.

Пам’ятайте: у разі виявлення підозрілого предмета у жодному разі не чіпайте його,  категорично заборонено піднімати, зрушувати з місця, кидати чи розбирати виявлену підозрілу річ.

Повідомте про виявлений факт рятувальників чи поліцію, попередьте перехожих про можливу небезпеку, відійдіть якомога далі та дочекайтеся приїзду спеціалістів.

Проведіть відповідну роз’яснювальну роботу зі своїми дітьми – це допоможе врятувати їх від небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень