Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЗК працюватиме над Реєстром держZрадників 

Дата: 01.04.2022 09:34
Кількість переглядів: 419

Фото без описуНаціональне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) працюватиме над Реєстром держZрадників з інформацією про посадовців-колаборантів спільно з громадською організацією Рух ЧЕСНО. Ви також можете допомогти, щоб жоден колаборант не уникнув покарання.

 

 

Дії, вчинені службовою особою органу місцевого самоврядування чи державної влади на шкоду суверенітету і територіальної цілісності України, є діями, вчиненими в умовах конфлікту інтересів, всупереч службовим повноваженням.

 

Здійснення моніторингу таких дій законом покладено на НАЗК. У зв’язку із цим Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) працюватиме над Реєстром держZрадників з інформацією про посадовців-колаборантів спільно з громадською організацією Рух ЧЕСНО.

 

У Реєстрі зібрані дані про політиків (депутатів місцевих рад, членів виконавчих органів влади, голів ОДА та РДА) та інших осіб, які зробили заяви на користь окупантів, проводили проросійську пропаганду, брали участь в організації псевдореферендуму або формували підконтрольні рф «органи влади».

 

Нагадуємо, що ви також можете допомогти НАЗК і Руху ЧЕСНО шукати колаборантів серед посадовців, представників органів місцевого самоврядування, правоохоронців та представників ЗМІ.

 

Для того, щоб розповісти про зрадника, надсилайте інформацію про тих, хто допомагає окупантам або підтримує ідеї рашизму, на захищену пошту: stopzrada@nazk.gov.ua або info@chesno.org. 

 

Відомості про особу, яка надсилає інформацію про можливого зрадника, цілком таємні та ніде не будуть оприлюднені.

 

Переглянути, хто увійшов до переліку зрадників, можна за посиланням: https://www.chesno.org/traitors/.   

 

Все буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень