Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Час зміцнювати економічний фронт

Дата: 29.03.2022 18:00
Кількість переглядів: 376

ГолоНа зображенні може бути: текства Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк звернулася до жителів району:

- Весняний день рік годує. Це істина, яка не потребує підтвердження. Особливо для хліборобів, більшість з яких навіть зі зброєю в руках готова сідати за кермо трактора та починати обробляти землю.

Саме тому передаю щирі слова вдячності кожному аграрію, кожному керівникові сільгосппідприємства від наших захисників, які відчувають підтримку тилу.

Наразі надважливим завданням для нашого регіону є активізація економічної діяльності . Вже сьогодні ми маємо готуватися до відбудови пошкодженої інфраструктури. Після перемоги над ворогом ми маємо у стислі терміни відновити зруйноване житло, дороги, об’єкти соціальної сфери, медицини, освіти тощо. Нам потрібні будуть і будівельні матеріали, і складові для водо-, газо- та електромереж. Тому вже зараз, в умовах воєнного стану, налагоджуємо контакти з бізнесом щодо відновлення діяльності з метою зміцнення економіки нашої держави, а, відповідно, і її обороноздатності.

Час зміцнювати економічний фронт.

Разом працюємо на Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень