Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина отримала гуманітарну допомогу від польcьких друзів

Дата: 25.03.2022 13:12
Кількість переглядів: 371

Фото без описуВ рамках підтримки українського народу Республіка Польща передала Київській області 10 вантажівок гуманітарної допомоги. Це переважно медичні витратні матеріали та продукти харчування. Вчора, 24 вересня, частину вантажу було доставлено в Білоцерківський район.

Вантаж  супроводжував  заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Павло Козирєв, який наголосив, що передача гуманітарної допомоги відбулася за сприяння Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України і особисто віцепрем'єр-міністра  Ірини Верещук.

Благодійну допомогу обліковано  у волонтерському штабі та буде розподілено по громадах. Як зазначила голова Білоцерківської  районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, у ці скрутні часи надзвичайно важливо відчувати підтримку. А  допомога польських друзів буде спрямована  для підтримки найвразливіших громадян.  Передусім, це   самотні люди літнього віку, особи з інвалідністю, багатодітні родити  та особи, які  вимушені  були залишити свої домівки через воєнні дії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень