Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Кожне звернення не залишиться поза увагою

Дата: 22.03.2022 15:20
Кількість переглядів: 360

Фото без описуГолова Білоцерківської районної військової аміністрації Людмила Мерзлюк у своєму слові  до жителів району наголосила, кожне звернення, яке надходить від громадян, обов'язково буде розглянуте.

Зокрема, керівник району зазначила:

- Йде 27-ма доба повномасштабного російського військового вторгнення на територію України. 27-мий день, який змінив наше життя на «до» і «після»…

Багато людей вимушені були залишити свої домівки  аби врятувати своє життя та життя своїх рідних. Чимало вимушених переселенців знайшли тимчасовий прихисток на території нашого району. І я вдячна кожному, хто проявив людяність, хто поділився дахом і шматком хліба.

Відрадно, що в кожній громаді діє потужна волонтерська спільнота, яка допомагає і військовим, і цивільному населенню.

Не залишаються в стороні і органи влади.

Щоденно ми отримуємо звернення, що надходять від громадян до кол-центру Київської обласної військової адміністрації, який почав працювати, фактично, з перших днів війни.  Оператори постійно передають критичні дзвінки, відповідно, на поліцію, швидку допомогу, ДСНС. Значна частина звернень жителів області були щодо пошуку людей, потреби в  евакуації, продуктів,  медикаментів тощо.

Майже 90% звернень від жителів Білоцерківщини до кол-центру стосувалися саме потреби у ліках.

Розумію всю складність нинішньої ситуації. Розумію, що існували певні проблеми із роботою аптек та громадського транспорту, але наразі ми поступово повертаємося до звичного режиму функціонування (наскільки це можливо, звісно, в умовах воєнного часу), тому майже всі ліки знову можна буде придбати через аптечну мережу. Окрім того, Київщина, як один із епіцентрів бойових дій, отримала значну гуманітарну допомогу, що була розподілена по громадах. Здебільшого до гуманітарних вантажів входили  ліки, дитяче харчування, предмети особистої гігієни.

Тому, шановні жителі та особи, які  тимчасово проживають на території Білоцерківського району, якщо ви маєте потребу у медичних препаратах і існує певна складність у їхньому придбанні, звертайтеся у волонтерські центри, що діють на місцях. Залишайте свої звернення – існує велика ймовірність того, що ви обов’язково отримаєте невідкладну допомогу. Це стосується і забезпечення одягом та предметами першої необхідності осіб, які були вимушені залишити своє місце проживання через військові дії.

Якщо ж ваші проблеми залишаються нерозв’язаними, якщо ви потребуєте невідкладної допомоги, телефонуйте на номер гарячої лінії +380 (44) 363 07 34, який діє при кол-центрі Київської обласної військової адміністрації.

Ваше звернення не залишиться поза увагою.

Працюємо. Допомагаємо. Реагуємо.

Разом переможемо!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень