Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Кожен із нас наближає Перемогу

Дата: 18.03.2022 14:56
Кількість переглядів: 411

Фото без описуШановні жителі Білоцерківщини!

Інформую вас щодо поточної ситуації в районі. Вона контрольована. Вся територія району перебуває під керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації. У посиленому режимі працюють загони територіальної оборони та блокпости.

Ворожої техніки та військових формувань окупантів на території Білоцерківщини не зафіксовано. Ведеться постійна робота з виявлення можливих диверсійних груп та колаборантів. Цілодобово функціонують штаб оперативного реагування та волонтерський штаб. Триває щоденна робота з прийому, зберігання та направлення гуманітарних вантажів населенню, яке цього потребує.

Наш район і надалі бере активну участь в евакуації людей, які перебувають на окупованих територіях. Щиро вдячна керівництву громад та автотранспортних підприємств «КАН» і «Автобусний парк», які надали відповідний транспорт для участі у вивезенні постраждалого населення.

Особливі слова вдячності нашим водіям, які, ризикуючи своїм життям, рятують інших. Нехай Господь оберігає вас і ваші родини, дарує довге і щасливе життя у мирній Україні.

Щодо мирного життя. Черговий новий день нас наближає до того моменту, коли ми не будемо чути вибухів і не бігтимемо посеред ночі в укриття. Але ми не можемо, не маємо права просто сидіти і чекати мирних часів.

Кожен із нас наближає Перемогу. Наші захисники – на полі бою, а той, хто перебуває у тилу – на трудовому фронті. Саме тому починаємо поступово повертатися до роботи. На когось чекає поле, на когось – верстат, а на юних жителів Білоцерківщини – підручники і зошити. У переважній більшості громад навчальний процес розпочався з минулого понеділка. Очікується, що з 21 березня до навчання долучаться всі освітні заклади району. Поки що у форматі онлайн. Але згодом ми обов’язково запрацюємо у звичному режимі.

Знаю, що непросто жити і працювати у перерві між сигналами тривоги. Але ж ми особлива нація. Ми вистояли тоді, коли увесь світ думав, що ми упадемо. Тепер наближається той час, коли нам потрібно буде продемонструвати впевнений рух уперед. І ми це зробимо.

Все Буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень