Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Обороняємося. Захищаємося. Готуємося до посівної

Дата: 16.03.2022 16:56
Кількість переглядів: 385

На зображенні може бути: текстГолова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк у своєму зверненні до жителів Білоцерківщини охарактеризувала оперативну ситуацію в районі, визначилася з основними напрямками роботи та застерегла від необачних дій:

- Слава Україні, шановні земляки!

Коротко інформую щодо оперативної ситуації у районі: все контрольовано. Вся територія Білоцерківщини перебуває під повним керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації.

Наголошую, що до завтрашнього ранку ми живемо у режимі комендантського часу, який прошу кожного з вас не порушувати.

Тепер щодо найближчих перспектив. Обороняємося. Захищаємося. Готуємося до посівної.

Так, на нашу згорьовану землю прийшла весна, яку ми і не помітили через рев сирен і вибухи ракет. Але невдовзі Перемога і нам потрібно буде повертатися до мирного життя. Про це вже потрібно думати сьогодні.

Більш детальні плани ми обговорили із головами громад, які мають всю інформацію донести до керівників сільгосппідприємств та фермерів. Але і у значної частини жителів Білоцерківщини у користуванні є земельні ділянки. Тому у проміжках між сигналами тривоги починаємо їх готувати до весняних робіт.

І ще одна річ, на якій я не можу не акцентувати вашу увагу: не здумайте спалювати суху траву, сміття тощо. Нашим працівникам ДСНС достатньо зараз і без цього роботи. Не забувайте, що у нашій країні зараз війна. І наша земля палає від вогню російських окупантів. Не допомагайте їм своїми бездумними діями. Окрім значної шкоди навколишньому середовищу, яку наносять стихійні підпали, це ще може бути й маяком для ворога. Відповідальність за такі дії буде надзвичайно суворою. Як у період воєнного часу.

Щиро вірю у вашу мудрість і виваженість. Разом наближаємо нашу Перемогу.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень