Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На порядку денному питання оборони та підтримки економіки

Дата: 14.03.2022 17:52
Кількість переглядів: 364

Фото без описуГолова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з головами територіальних громад району, під час якої обговорили актуальні питання сьогодення.

Розпочалася нарада з аналізу ситуації на місцях. Голова адміністрації зупинилася на ключових питаннях, які стосуються зміцнення оборони кожного населеного пункту та безпеки жителів району, організації діяльності загонів тероборони та функціонування блокпостів, підтримки роботи волонтерських центрів, організації пунктів прийому переселенців та допомоги в евакуації постраждалого населення тощо.

Голови громад доповіли про оперативний стан та висловили своє бачення можливих шляхів вирішення існуючих проблем. Окрему увагу Людмила Мерзлюк приділила питанням економічного блоку. Зокрема, керівник району зупинилася на особливостях організації посівної кампанії в умовах воєнного часу, державної підтримки аграріїв, відновлення роботи громадського транспорту та підприємств району тощо.

- Розумію, що складно повернути у робоче русло людей, які перебувають у стресовому стані. Розумію, що бракуватиме працівників, оскільки чоловіки зі зброєю в руках захищають Батьківщину, а жінки вимушені були виїхати у більш безпечні місця, захищаючи своїх дітей, але ми продемонстрували усьому світові, що за потреби вміємо мобілізуватися для вирішення екстрених питань.

Наразі таким питанням поруч із обороною рідної землі є підтримка економіки. І ми з вами маємо це організувати належним чином, - наголосила голова адміністрації, звертаючись до голів громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень