Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення  голови Білоцерківської районної військової адміністрації з нагоди Дня  українського добровольця

Дата: 14.03.2022 13:09
Кількість переглядів: 370

З Днем українського добровольця – Теребовлянська територіальна громадаШановні бійці добровольчих формувань Білоцерківщини! Добровольці Збройних Сил України!

Прийміть найщиріші вітання від мене особисто і від жителів усього Білоцерківського району  з нагоди  Дня українського добровольця!

У непростий для країни час ви згуртувалися і стали на захист рідної землі від посягань ворога з метою  знищити нашу країну, від прагнення окупантів роз'єднати її на окремі частки, від зазіхань на здобуту багатовіковою боротьбою українського народу незалежність держави.

Саме ви, добровольці, на перший поклик Вітчизни першими стали на її захист. Наразі на усіх фронтах війни проти російських загарбників українські патріоти ціною власного життя зупиняють окупантів, рятують мирне населення, роблять усе можливе для забезпечення надійної оборони, недоторканності та територіальної цілісності української держави.

Висловлюю глибоку подяку всім жителям Білоцерківщини, хто ніс і нині несе військову службу, за ту відвагу, яку ви проявляєте, захищаючи українську землю, ризикуючи здоров’ям та життям. Ваші стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу вражають увесь світ і є гідними для наслідування прийдешніми поколіннями.

Схиляю голову перед світлою пам’яттю героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять!

Сьогодні надзвичайно складно стримувати агресора на всіх фронтах, але ви, шановні захисники, робите це. Ви стоїте на вогневих рубежах, ви обороняєте українські міста і села, ви подаєте руку допомоги нужденним, а ми робимо все, щоб підтримати вас у тилу. Впевнена, що спільними зусиллями ми зможемо очистити українську землю від російських загарбників.

Дорогі наші захисники! Щиро зичу  Вам міцного здоров’я, витримки, мужності та віри у ПЕРЕМОГУ. Нехай Господь Бог береже вас від ворожої кулі.

Нехай любов до Батьківщини та людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежної України!

Слава українським патріотам!

Слава Україні!

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень