Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: НЕ ДОЧЕКАЮТЬСЯ!

Дата: 11.03.2022 13:39
Кількість переглядів: 321

На зображенні може бути: текст «20:32 +380 96 285 4615 додати контакт учора повдомлення й дзвнки захищено наскризним шифруванням. прочитати чи прослухати ix не зможе жодна стороння особа, навi?ть iз WhatsApp. торкнться, щоб дзнатися бльше. людмила владимировна! не доводите до гуманитарной катастрофы! подумайте o своих гражданах и семьях. для получения гарантий безопасности обращаться в телеграм @tipbit22. He позволяйте националистам прикрываться вами! 14:13 ви заблокували цей контакт. торкнться, щоб розблокувати.»Шановні жителі Білоцерківського району! Дорогі мої земляки! Звертаюся до вас ось з якого приводу: окупанти усвідомлюють, що не можуть підкорити нас і наші території фізично, тому розпочинають активну інформаційну війну.

Впродовж останніх кількох днів керівникам областей, районів, великих міст, а віднедавна – і окремих громад Білоцерківщини, починають надходити на телефони непристойні «пропозиції» щодо добровільної здачі областей, районів, населених пунктів загарбникам з метою уникнення гуманітарної катастрофи та збереження життя населення.

Ці «пропозиції» носять психологічний характер і розраховані на розхитування ситуації зсередини на фоні катувань, яким загарбники цілеспрямовано  піддають жителів окремих населених пунктів України.

Мої колеги-чоловіки у відповідь на повідомлення  відповіли коротко – висловом, куди моряки з острова Зміїний послали руський корабель. Я ж просто  заблокувала контакт, який надсилає подібні сповіщення, а сьогодні офіційно, щоб це змогли прочитати не лише орки та їхні посібники, а й тисячі жителів рідного мені району, відповідаю: НЕ ДОЧЕКАЮТЬСЯ! Ми не зраджуємо Батьківщини і не здамо навіть клаптика її землі!  Ми виженемо окупантів  як скажених собак, а всі міста відбудуємо!

Не виключено, що сьогодні-завтра схожі повідомлення приходитимуть і на телефони будь-кого із жителів району.   Не лякайтеся і сміливо посилайте їх вслід за кораблем!

Ми вистоїмо. Наша армія щоденно знищує цілі колони загарбників. Наші захисники витримують вогневий натиск, а ми з вами витримаємо і моральний та психологічний.

Живемо. Працюємо. Контролюємо. Допомагаємо і впевнено йдемо до перемоги.

Слава Україні та її захисникам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень