Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо оперативної ситуації у районі, - Людмила Мерзлюк

Дата: 10.03.2022 13:09
Кількість переглядів: 261

На зображенні може бути: 1 особаГолова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк у своєму щоденному зверненні проінформувала жителів Білоцерківщини про ситуацію в районі:

- Працюємо. Контролюємо. Допомагаємо. Так коротко, у трьох словах, можна охарактеризувати роботу Білоцерківської районної військової адміністрації.

Ми на своїх робочих місцях, на постійному зв’язку  24/7.

Щодо ситуації у районі: вона повністю контрольована. Пересування військової техніки та військових формувань ворога на території Білоцерківщини не зафіксовано. Всі об’єкти інфраструктури перебувають під посиленою охороною і працюють у штатному режимі.

Значна увага наразі приділяється дотриманню правил комендантського часу та протидії можливим проявам мародерства.  На жаль, історія свідчить, що під час воєн, коли люди вимушені покидати свої домівки або ж об’єкти бізнесу, окремі особи, порушуючи законодавство та, передусім,  норми моралі, здійснюють крадіжки, грабежі, розбій. Всі вони будуть покарані у відповідності із чинним законодавством, яке зараз, до речі,  зазнало змін  щодо посилення кримінальної відповідальності за вчинення подібних злочинів в умовах воєнного часу. Але і кожного з вас прошу бути на сторожі. Слідкуйте за домівками ваших сусідів, родичів чи знайомих і у випадку виявлення підозрілих осіб, які намагаються проникнути у житло  чи інші приміщення за відсутності господарів, негайно повідомляйте у поліцію, центри оперативного реагування та представникам влади на місцях.

Це стосується і виявлення підозрілих осіб, які можуть бути членами диверсійних груп чи залишками військ окупантів, що зазнали ударів наших ЗСУ і тепер переховуються в надії врятувати своє життя. Будьмо пильними. Допомагаємо нашим захисникам.

Не порушуємо комендантського часу. Не ігноруємо сигналів тривоги, за потреби негайно переходимо в укриття.

Ворог підлий і своїм цинізмом вражає увесь світ, але йому нас не зламати і не побороти. Бережемо своє життя і життя своїх рідних.  У нас з вами великі плани на майбутнє. Ми маємо відбудувати зруйновані міста і села. Разом ми зможемо це зробити!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень