Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жителі Білоцерківщини звертаються до керівництва НАТО: врятуйте Україну,  закрийте небо!

Дата: 07.03.2022 21:16
Кількість переглядів: 335

Фото без описуДванадцяту добу український народ чинить опір загарбникам. Дванадцять довгих днів і ночей  Україна зазнає нищівних руйнувань від ударів ракет та авіації російської федерації. Знищуються оселі мирних жителів. Руйнуються міста і села. Та найстрашніше – гине мирне населення, серед якого діти... 

Зупинити вбивство мирного населення здатне спільне рішення світової спільноти щодо закриття неба над Україною.

З таким  проханням до світових лідерів та очільників Північноатлантичного Альянсу вже звернувся Президент України Володимир Зеленський.  Підтримали Главу держави жителі з усіх куточків України.

Доєдналися до збору підписів і жителі Білоцерківщини.  «Закрийте небо! Врятуйте наших дітей!» - з такими закликами ставили вони підписи під зверненнями до очільників Північноатлантичного Альянсу.

Відповідні з вернення прийняли і депутати сільських, селищних, міських та районної рад Білоцерківського району.Зокрема, сьогодні, 7 березня,  відбулася сесія Білоцерківської районної ради, на якій  прийняте рішення  щодо звернення до глав держав та урядів, парламентів та народів держав-членів НАТО з закликом підтримати прохання нашого Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень