Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо оперативної ситуації у Білоцерківському районі станом 16.00 5 березня 2022 року

Дата: 05.03.2022 16:54
Кількість переглядів: 401

На зображенні може бути: текстБілоцерківщина  перебуває під повним керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації.

 

Пересування техніки, військових формувань окупантів на території району не зафіксовано. Здійснюється посилене патрулювання населених пунктів та обєктів інфраструктури.

 

Перебоїв з постачанням електроенергії, води та газу у населених пунктах району не зафіксовано.

 

Близько 9.30 Біла Церква знову піддалася ракетному обстрілу. Руйнувань зазнали 15 будинків з приватного сектора. На даний час жертв не виявлено. Постраждали 5 осіб, двоє з них госпіталізовані. Всі отримали необхідну медичну допомогу.

 

Працюють волонтерські центри. Формується гуманітарна допомога для військових і населення, яке знаходиться у скрутній ситуації.

 

На території області продовжено дію комендантської години з 20.00 5 березня до 07.00 6 березня. Прохання до всіх не порушувати режим комендантського часу.

 

Увага! Ворог розпочав масовану інформаційну атаку, спрямовану на деморалізацію нашого суспільства і посилення панічних настроїв. Не піддаємося, не поширюємо неперевірену інформацію, користуємося лише офіційними джерелами.

 

Ми сильні! Перемога буде за нами!

Наші Збройні Сили найкращі  і це визнав увесь світ!

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень